Lemmikud

Minu kauplus

0

Russell Hobbs röster

SKU/PLU: 341601

40

ussell Hobbs röster. Kas ka sinu hommikud on kiired ja unistad, et saaksid rahulikult maitsvat hommikusööki nautida? Too stiilise disaini ja tugeva konstruktsiooniga Structure Black röster oma kööki ja valmista imeline hommikusöök olematu ajaga. Võta sügavkülmikust sai/leib, pane viilud röstrisse ja valmista sulle meeldival viisil. Kerge ja õrnalt krõmpsuv või kuldne ja väga krõbe? Saad pruunistusastet reguleerida ja valmistada täpselt sulle meeldiva röstsaia.
Must tekstuurne kõrge kvaliteediga viimistlus roostevabast terasest detailidega on äärmiselt silmatorkav. See röster on stiiliikoon, mis kindlasti sinu kööki kaunistab.
Tõsta ja vaata funktsiooniga saad kontrollida saia pruunistusastet ilma röstimistsüklit katkestamata. Võtad saia ja vaatad, kas see on valmis – soovi korral võid seda edasi röstida. Sulata, soojenda ja lõpeta röstimine millal iganes soovid – need kolm kasulikku funktsiooni annavad sulle suurepärase tegutsemisvabaduse. Saad röstida ka külmunud viile ning tühistamisnupp võimaldab sul igal ajal röstimise katkestada, hoides nii ära kõrbemise.

VÄRVUS: must

Pepcost ostmise eelised: 

Oleme alati lähedal

Üle 20 kaupluse kogu riigis. Oleme alati Sulle lähedal

Soodsad hinnad

Kõik vajalik soodsa hinnaga

Lai tootevalik

Lai valik tooteid endale, perele ja kodule

Turvaline ostukoht

Meil on 30-päevane tagastusõigus